Zoekmachine adverteren

Adverteren in zoekmachines is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de meest populaire online marketing tools in Nederland. Een van de gevolgen hiervan is de explosieve stijging van CPC's. Relevantie, segmentatie, focus en vooral kwaliteit zijn dan ook kenmerken die van steeds grotere waarde worden binnen zoekmachine advertentie campagnes. Bij X-com bent u verzekerd van kwalitatieve zoekmachine advertentie trajecten!

Zou u aan de slag moeten met zoekmachine adverteren?

De 'waarom zou u moeten kiezen voor zoekmachine adverteren lijsjtjes' kent u vast wel: direct van waarde, topposities in Google binnen 24 uur, u bepaalt het budget op dagniveau, u bepaalt de geografische verspreiding van uw advertenties, volledig meetbaar, hoge mate van relevantie, etc. In zekere zin hebben al deze punten een kern van waarheid, echter wil dit niet automatisch zeggen dat zoekmachine adverteren voor U per direct interessant is.

Laten we beginnen bij de basis, wat wilt u eigenlijk (online) bereiken? Wanneer het antwoord op deze vraag duidelijk vaststaat en uw huidige (online) situatie wordt geanalyseerd is het mogelijk om een selectie te maken van online marketing tools die voor u het meest effectief ingezet kunnen worden.

Zoekmachine advertentie campagnes bij X-com

Als Google AdWords Certified Partner realiseert X-com kwalitatieve zoekmachine advertentie trajecten. De online marketing afdeling binnen X-com realiseert al vanaf 2006 succesvolle zoekmachine advertentie campages voor een grote aantal, zeer diverse, klanten. Onze Google AdWords certified online marketeers staan garant voor kwalitaiteve zoekmachine advertentie campagnes waarbij de focus altijd ligt op maximale relevantie tegen minimale CPC's. Wij staan garant voor uitgebreide keyword analyses en segmentaties, maximalisatie van de relevantiewaardes en kwaliteitsscores, optimalisatie van de landingspagina's en een duidelijke focus op waardevolle 'exacte' campagnes!

Na een uitgebreide inventariatiefase die u, samen met een online marketing consultant van X-com in gaat, wordt er gestart met een uitgebreide analysefase. Vervolgens geven wij een advertentie advies op maat, waarbij wij  de totale zoekmachine advertentie campagne volledig in handen nemen, of een partnership aangaan waarbij u diverse werkzaamheden in eigen hand houdt en wij een adviserende rol innemen. Wat uw specifieke wensen ook zijn, X-com realiseert rendabele zoekmachine advertentie campagnes!

SEA Scan

Vraag nu de gratis SEA scan aan! U ontvangt geheel kosteloos en vrijblijvend een SEA analyse, waarin we uw huidige SEA presentaties onder de loep nemen.

Interesse in Online Marketing?

offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Verzenden »

Afspraak maken

Verzenden »

Direct contact

Verzenden »