Magento Webshops

Een webshop ontwikkelen kan iedereen. Maar een directe aansluiting bij uw doelgroep, informatievoorziening en optimaal bestelgemak staan voorop. Samen met uw onderscheidend vermogen vraagt dit om een unieke webshop. Hier staan wij voor. Om aan deze kernvoorwaarden te voldoen werkt een team van minimaal 6 specialisten aan uw webshop waaronder Magento certified professionals. Optimale vindbaarheid en functionele schaalbaarheid behoren tot onze standaard werkwijze. 

E-commerce strategie

Uw e-commerce strategie is altijd het vertrekpunt. Staat deze nog niet vast dan helpen wij u met het uitwerken hiervan. Aan de hand van uw e-commerce doelstellingen wordt invulling gegeven aan uw online middelen mix. Uw Magento webshop vervult hierbij een centrale rol, waarbij conversie voorop staat met behoud van een optimale User Experience.

Definitie fase

Vanuit uw E-commerce doelstellingen start het multidisciplinair projectteam met een functionele vertaalslag. Uw wensen maar vooral de behoeften van uw doelgroep zijn bepalend voor de functionele invulling van uw Magento shop. Vervolgens wordt er gestart met het visualiseren van de belangrijkste elementen waarbij u actief betrokken bent. Zowel functioneel als grafisch is conversie “leading”. De ontwerpfase wordt agile uitgevoerd waarbij vorm en inhoud volgens de “mobile first” gedachte geïmplementeerd worden. Dit resulteert in een Magento webshop design dat geheel in dienst staat van uw e-commerce doelstellingen.

 

Realisatie & Techniek

Als early Magento adopter ontwikkelen wij sinds 2008 Magento webshops. Het ontwikkelteam start vanuit de blauwdruk met de technische realisatie. Wij hebben veel ervaring met de integratie van diverse Magento koppelingen. Daarnaast hebben wij een sterk netwerk van kwalitatieve Magento partners. Vanuit de mobile first gedachte realiseren wij een full Responsive Magento webshop.

Uw webshop wordt ontwikkeld door ons “Magento certified developers”. Kennis, ervaring en passie ligt ten grondslag aan ieder project.     

Online marketing

Wij realiseren (nieuwe) webshopbezoekers met effectieve online marketing campagnes. Aan de hand van uw situatie kiezen we een optimale inzet van diverse online marketing tools.

Het samenspel tussen Clicks en Bricks wordt vormgegeven binnen een uitgekiende omni channel strategie. Eenmaal op de webshop beland, is alles gericht op het converteren naar sales. Daarnaast maximaliseren wij cross- en up sell en activeren retentie. Binnen de volledige invulling van uw e-commerce strategie staat één doel centraal; Uw online rendement. 

Wij willen graag uw Full-Service online partner zijn, voor de lange termijn. Dit stelt ons in staat om de synergie binnen uw online marketing mix te optimaliseren. Als DDA lid en Google partner staan wij voor kwaliteit en resultaat. Al onze online marketeers zijn Google AdWords, Bing Ads en Google Analytics certified.

Meer weten?
Neem contact op

We horen graag van u

088-01 10 900 info@x-com.nl
* verplichte velden