Webdesign

X-com biedt een oplossing voor al uw wensen met betrekking tot webdesign en website ontwikkeling. Grafische vormgeving is een van X-com's specialiteiten.Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij het webdesign perfect aansluiten aan uw wensen en behoeften. Hierbij wordt de focus nooit alleen gelegd op het creëren van het 'mooiste plaatje'. Het website design is een cruciale factor binnen het realiseren van een succesvolle website usability-, conversie- en user experience (UX design) strategie. Wij verplaatsen ons in uw bedrijf, zodat we ons webdesign naadloos op uw situatie af kunnen stemmen. Met webdesign door X-com krijgt u een unieke, maatwerk oplossing voor uw bedrijfs- en marketingdoelstellingen.

Webdesign; Een grafische uitwerking van de usability & conversie strategie

X-com biedt een online totaaloplossing. Naast online marketing, techniek en project management, is design een van X-com's specialiteiten. Webdesign is de afgelopen jaren geëvalueerd van een 'mooi plaatje' naar een complexe en kritische usability en conversie factor. Het realiseren van het webdesign is dan ook een proces waarbij, naast de grafische vormgever, altijd de project manager en een online marketing consultant een actieve rol spelen.

De project manager is volledig op de hoogte van alle klant-specifieke eisen, wensen en verwachtingen. De online marketing consultant bepaalt en bewaakt de online marketing visie en de usability en conversie strategie. De grafische vormgevers van X-com realiseren vervolgens een webdesign dat voldoet aan de klanteisen, uiting geeft aan de usability en conversie strategie, past binnen de online marketing visie en de technische functionaliteiten actief ondersteunt.

Kwalitatief webdesign; Altijd op maat!

Bij X-com bent u gegarandeerd van een kwalitatief en uniek webdesign. X-com realiseert altijd een website design 'op maat', klant-specifiek en uniek. De grafische vormgeving moet in dienst staan van uw usability en conversie strategie en uiteraard uw huidige 'huisstijl'. Daarom ontwikkelt X-com altijd een webdesign op maat en volledig naar wens.

Webdesign; De eerste stap binnen de realisatiefase

De eerste fase binnen het realiseren van het Interaction Design bestaat uit het initiële schetsontwerp. Het realiseren van het schetsontwerp is tevens de eerste stap binnen de realisatiefase van een ontwikkeltraject, zowel voor websites (responsive website), webshops als webapplicaties.

Aan de hand van het Functioneel Ontwerp en alle beschikbare informatie die in het voortraject (tijdens de inventarisatiefase) verzameld is, gaat een grafische vormgever van X-com aan de slag met de basis van het webdesign; het schetsontwerp van de homepage. Tijdens het schetsproces worden alle X-com medewerkers die in het voortraject een bijdrage hebben geleverd actief betrokken. Aan de hand van het schetsontwerp van de homepage worden de overige / enkele templates (pagina's) middels wireframes uitgewerkt of tot in detail geschetst. Op deze manier wordt gestructureerd een gefundeerde grafische basis gerealiseerd. 

Webdesign Limburg (Venlo)

Webdesign in Limburg; X-com - full-service Internetbureau met ruim 13 jaar ervaring in webdesign. Met een team vol specialisten ontwikkelen wij voor u een website op maat.

Meer weten?
Neem contact op

We horen graag van u

088-01 10 900 info@x-com.nl
* verplichte velden