X-com

Digitaal Nachtregister

Het digitaal Nachtregister is een digitale portal voor het registreren van overnachtingen van verblijvers in een gemeente. Het digitaal nachtregister geeft een actueel overzicht van de geregistreerde overnachtingen in de gemeente. Het register voldoet aan de gestelde regels omtrent het registreren van verblijvers. Denk hierbij aan toeristen, maar ook de registratie van arbeidsimmigranten. Ondernemers, zoals bijvoorbeeld campinghouders, kunnen op een gebruiksvriendelijke manier gasten digitaal registreren om zo de toeristenbelasting te kunnen innen. Digitaal Nachtregister

Transparant en gebruiksvriendelijk

Het Digitaal nachtregister is een transparante portal waarmee eenvoudig overzichten van de geregistreerde nachtverblijvers gegenereerd kunnen worden. Zo is op elk moment actuele informatiebeschikbaar voor fysieke controles van het juist registeren door ondernemers in uw gemeente. Maakt binnen enkele minuten een lijst aan van verblijvers voor het innen van toeristenbelasting. Het gebruiksvriendelijke nachtregister wordt al door meerdere gemeenten in gebruikt.

Voordelen van een Digitaal Nachtregister

  • Meer inkomsten uit toeristenbelasting
  • Meer inzicht in verblijfplaats arbeidsmigranten
  • Registratie aanzienlijk minder fraude gevoelig
  • Eenvoudig in gebruik
  • Tijdsbesparing

Ontwikkeld in samenwerking met Gemeente Peel & Maas

Het nachtregister is ontwikkeld in samenwerking met gemeente Peel & Maas. Door de nauwe samenwerking sluit de portal goed aan bij de behoeften die gemeentes hebben bij het registreren van verblijvers. De combinatie van onze technische knowhow en de praktijkervaring van de gemeente heeft geleid tot een krachtige, maar vooral gebruiksvriendelijke oplossing!

Spreekt dit project je aan?

Neem dan contact met ons op.

Mail ons: info@x-com.nl

Gemaakt door

Kim Peeters
Vincent van den Bogaart
François de Quillettes
  • Kim Peeters Webdeveloper
  • Vincent van den Bogaart Magento Certified Solutions Specialist
  • François de Quillettes Webdeveloper