X-com

Website Keukenhal

Keukenhal is een keukenspeciaalzaak voor de beste kwaliteit keukens voor de laagste prijs. Opgericht in 2006 heeft het jonge Keukenhal inmiddels vier vestigingen in Brabant en Limburg. Doordat de keukens rechtstreeks bij de fabriek ingekocht worden profiteren klanten altijd van de laagste prijs én de hoogste service.

Keukenhal weet als geen ander dat het kopen van een keuken tegenwoordig online begint. X-com is daarom gevraagd een platform te ontwikkelen waar elke stap in de klantreis bediend wordt. Zo kunnen potentiele klanten thuis inspiratie opdoen door het online magazine of een offerte aanvragen of vergelijken. Bekijk www.keukenhal.nl

Online marketing

Naast het ontwikkelen van een nieuwe website is X-com ook verantwoordelijk voor het online succes van Nuva Keukens. Vanuit een gedegen online marketing strategie is gestart met een succesvolle SEA optimalisatieslag waarop ook een SEO optimalisatie volgde. Door de prestaties op de juiste manier te monitoren kan er direct worden ingespeeld op het zoekgedrag en de behoeftes van de consument.

Spreekt dit project je aan?

Neem dan contact met mij op!
Bas Klaassen - Commercieel Manager

Mail mij: bklaassen@x-com.nl
Bas Klaassen

Gemaakt door

Dion van Rijswijk
Paul Einig
Rowena Houwen
  • Dion van Rijswijk Projectmanager
  • Paul Einig Front-end developer
  • Rowena Houwen Online Marketeer