X-com
aandacht voor customizable producten

Magento Webshop Limtrade

Limtrade is een grote online-discounter met een breed assortiment aan bouw-, klus- en tuinmaterialen. De webshops van Limtrade, Tuinworld en BKC Groothandel zijn samengegaan in één overzichtelijke, responsive Magento webshop. Bekijk de webshop hier: www.limtrade.nl

De klant kiest zelf de gewenste lengte en bewerking van de balk waarna de totaalprijs per stuk, inclusief de zaagprijs, wordt berekend.

Configureer uw eigen producten

Binnen de webshop biedt Limtrade diverse mogelijkheden om producten zelf samen te stellen. Zo kan bijvoorbeeld een stalen balk geheel naar wens worden geconfigureerd. De klant kiest zelf de gewenste lengte en bewerking van de balk waarna de totaalprijs per stuk, inclusief de zaagprijs, wordt berekend. Een tweede variant van de productenconfiguratie bestaat uit het invoeren van zowel de gewenste lengte als de breedte. Een mooie gelegenheid voor klanten om online customized producten te kopen.

Gegroepeerde producten

De webshop van Limtrade is voorzien van een koppeling met Unibase. Deze koppeling zorgt ervoor dat Limtrade al hun producten vanuit hun eigen systeem op de webshop kan inladen. Dit biedt hen de mogelijkheid om diverse producten als gegroepeerd product op de webshop te tonen. Alle gerelateerde producten zijn voor klanten in één oogopslag zichtbaar.

Spreekt dit project je aan?

Neem dan contact met ons op.

Mail ons: info@x-com.nl