X-com

Magento 2 webshop voor Plantina

Met trots kunnen wij zeggen dat onze eerste Magento 2 webshop live staat! Plantina.nl is de eerste webshop die volledig is ontwikkeld binnen Magento 2 en dus voorzien is van de nieuwste Magento technieken.
Plantina, producent van kwalitatieve en hooggedoseerde voedingssupplementen, is al geruime tijd klant bij X-com. Ook de vorige Magento webshop werd door X-com ontwikkeld. Plantina is de eerste klant van X-com die de overstap van Magento 1 naar Magento 2 heeft gemaakt. Bekijk de webshop hier: www.plantina.nl.

Gebruiksvriendelijke webshop gericht op conversie

Binnen de nieuwe Magento webshop van Plantina staat kwaliteit voorop. De grafische vormgeving is volledig op maat ontwikkeld. De overzichtelijke indeling zorgt ervoor dat bezoekers van Plantina.nl gemakkelijk kunnen navigeren binnen de webshop. Door het toevoegen van een overzichtspagina met het gehele productaanbod kunnen bezoekers snel overgaan tot aankoop wat een positief effect heeft op het conversiepercentage. Net als in de vorige Magento webshop wordt er gebruik gemaakt van de KIYOH extensie waarbij onafhankelijke klantbeoordelingen gewaarborgd worden. Dit vormt een duidelijk kwaliteitsstatement dat Plantina afgeeft.

Wat zijn de voordelen van Magento 2 voor Plantina?

Een van de redenen om de overstap te maken naar Magento 2 is de verbeterde veiligheid van online gegevens. Plantina beschikt over veel privacy-gevoelige klantgegevens waarmee de beveiliging hiervan een van de belangrijkste speerpunten is. Een ander voordeel van Magento 2 is de laadsnelheid van producten. Op de webshop van Plantina is een groot assortiment aan producten verkrijgbaar. De laadtijd van een productpagina is in Magento 2 gemiddeld vijf maal sneller dan bij Magento 1. Een derde grote verbetering van Magento 2 is de backend, het beheersysteem. Dit is nu een stuk overzichtelijker en gebruiksvriendelijker dan voorheen.

Spreekt dit project je aan?

Neem dan contact met ons op.

Mail ons: info@x-com.nl

Gemaakt door

Vincent van den Bogaart
Robin Mulder
Eric Swiggers
Paul Einig
  • Vincent van den Bogaart Magento Certified Solutions Specialist
  • Robin Mulder Webdeveloper
  • Eric Swiggers Front-end developer
  • Paul Einig Front-end developer