X-com

Magento Webshop Novotec

Novotec is zowel ontwerper, producent als verkoper van topkwaliteit EDM producten over de hele wereld. De producten die Novotec verkoopt zijn altijd op voorraad. Hiervoor werkt Novotec samen met lokale partners en dealers die zijn gekozen na een zorgvuldige selectie en die tevens professioneel zijn opgeleid. X-com heeft voor Novotec een uitgebreide Magento webshop ontwikkeld die bestaat uit 3 storeviews. Een wereldwijde storeview, een storeview voor de US en een voor China. Op basis van de locatie van de bezoeker, wordt iedere bezoeker meteen doorverwezen naar de juiste webshop. De webshop van Novotec bevat een koppeling met Microsoft Dynamics Axapta, hun eigen ERP systeem en is daarnaast voorzien van een uitgebreid dealerregistratiesysteem. www.novotec-edm.com

Customized content

Binnen de nieuwe webshop van Novotec krijgen bezoekers op basis van hun klant-/accountrechten bepaalde functionaliteiten te zien. Dit betekent dat sommige bezoekers wanneer ze inloggen alleen de functionaliteiten te zien krijgen die voor hun van toepassing zijn. Het kan dus voorkomen dat bezoekers restricties krijgen ten opzichte van andere bezoekers die wel extra functionaliteiten hebben.

Tot de extra opties behoren bijvoorbeeld het opvragen van de real-time prijs, het zien van producttekeningen en extra functionaliteiten op productniveau.

Partner module

Op de webshop bevindt zich een speciale ‘sales partners’ module. Hier kunnen bezoekers op zoek naar een sales partner, maar zich ook aanmelden als sales partner. Op basis van de contactgegevens van de bezoeker worden de, voor de bezoeker, dichtstbijzijnde partners (inclusief contactgegevens) weergegeven.

Dit zorgt ervoor dat de mensen altijd contact opnemen met de juiste vestiging of sales partner. Op het moment dat een partner zich aanmeldt komen de gegevens automatisch via een e-mail bij de desbetreffende dealer terecht. Deze dealer hoeft het partnerverzoek enkel goed te keuren of af te wijzen, de vervolgstappen worden automatisch door het systeem uitgevoerd.

Spreekt dit project je aan?

Neem dan contact met ons op.

Mail ons: info@x-com.nl