X-com

Magento Webshop Broks Bloemen

Broks Bloemen heeft al vanaf 1975 passie voor bloemen. Met Verstuureenbloemetje.nl wordt heel Nederland voorzien vrolijke boeketten. X-com werd benaderd voor het ontwikkelen van een nieuwe Magento webshop. www.verstuureenbloemetje.nl

Op maat design

Er is veel aandacht besteed aan het realiseren van een 'op maat' vrolijk en fleurig design. Daarnaast was gebruiksvriendelijkheid een van de primaire focusgebieden tijdens de ontwikkeling. Met een agendamodule kan de klant direct zien op welke dagen een boeket bezorgd kan worden, wanneer men vandaag nog besteld.

Met een One-page checkout kan er vervolgens eenvoudig en snel afgerekend worden. Daarnaast is een multi shipment geimplementeerd, waarbij binnen 1 bestelling meerdere afleveradressen ingevoerd kunnen worden. Op deze manier biedt verstuureenbloemetje.nl ook voor zakelijke klanten een duidelijke meerwaarde.

Cross and Upselling

En wat is een mooi boeket zonder persoonlijke boodschap. Speciaal hiervoor heeft X-com een module ontwikkeld waarmee als bijproduct een o.a. een kaartje geselecteerd kan worden, incl. persoolijke boodschap! De Magento webshop is naar volle tevredenheid opgeleverd!

Spreekt dit project je aan?

Neem dan contact met ons op.

Mail ons: info@x-com.nl

Gemaakt door

Loek de Rooij
Paul Einig
  • Loek de Rooij Webdeveloper
  • Paul Einig Front-end developer