X-com

Magento webshop Fascino Coffee

Fascino is een dynamische, ambachtelijke koffiebranderij. Met liefde en plezier wordt  gewerkt aan het inkopen, branden en leveren van de lekkerste verse koffie voor zowel (groot)zakelijke afnemers en horeca, als de particuliere consument. Zoekende naar een partij die een online professionaliseringsslag kon realiseren, werd X-com benaderd. De huidige webshop voldeed niet meer, waarbij al snel de keuze werd gemaakt voor een nieuwe Magento webshop. De technische kennis en ervaring van X-com op het gebied van Magento ontwikkeling gaf uiteindelijk de doorslag! www.fascino-coffee.com

Frisse en moderne uitstraling

Met een uniek Magento webdesign dat daadwerkelijk 'ambachtelijke koffie' ademt, kwaliteit en vertrouwen uitstraalt, maar desondanks toch een frisse en moderne uitstraling heeft, realiseerde X-com de gewenste 'look & feel'.

Binnen de tostandkoming van het webdesign is veel aandacht besteed aan zowel usability als conversie.

Maatwerk functionaliteiten

Binnen de Magento webshop van Fascino zijn diverse extra functionaliteiten toegevoegd. Naast een FAQ, Blog en Chatfunctie heeft X-com het bestaande klantenbestand en het bestaande reviewbestand geimporteerd binnen de nieuwe Magento webshop.

Spreekt dit project je aan?

Neem dan contact met ons op.

Mail ons: info@x-com.nl

Gemaakt door

Loek de Rooij
Dion van Rijswijk
Paul Einig
  • Loek de Rooij Webdeveloper
  • Dion van Rijswijk Projectmanager
  • Paul Einig Front-end developer