X-com

Over "Goessens Professionals in Wine"

Goessens Professionals in Wine is met meer dan 50 jaar ervaring dé wijnimporteur voor horeca (groothandel) en wijnspeciaalzaken in Nederland en België.

Hierbij staat Goessens Professionals in Wine bekend om haar uitstekende ondersteuning in de vorm van specialistisch advies en een breed aanbod aan kwaliteitswijnen.

www.goessens.com

De vraag

Vervang de huidige webshop tot een nieuwe en moderne B2B webshop op het Magento2 platform. Deze moet gekoppeld worden aan het ERP pakket Microsoft Navision, waarbij er uitgebreide mogelijkheden ontstaan voor kortings- en promotiemogelijkheden.

De nieuwe webshop moet een gemakkelijke online beleving zijn voor de klanten van Goessens Professionals in Wine. Daarnaast is het belangrijk dat de webshop de kwaliteit uitstraalt waar Goessens Professionals in Wine voor staat en moet het Magento2 platform een sterke basis zijn om aan de groeiambitie van het bedrijf te kunnen voldoen.

De oplossing

De vraag van Goessens Professionals in Wine past perfect bij waar wij als X-com goed in zijn. We gingen samen aan de slag en integreerden tevens de website in de nieuwe webshop. Hierdoor werd de user experience en het totale beheer samengebracht tot één overzichtelijk platform. Hiermee ontstond de mogelijkheid om in de contentpagina’s van de website ook meteen relevante producten te tonen. Daarnaast biedt het totale platform uitgebreide mogelijkheden in het beheer en de resultaten voor online marketing.

Spreekt dit project je aan?

Neem dan contact met mij op!
Bas Klaassen - Commercieel Manager

Mail mij: bklaassen@x-com.nl
Bas Klaassen

Gemaakt door

Rowena Houwen
Robin Mulder
Vincent van den Bogaart
Inge van de Voort
  • Rowena Houwen Online Marketeer
  • Robin Mulder Webdeveloper
  • Vincent van den Bogaart Magento Certified Solutions Specialist
  • Inge van de Voort Projectmanager