X-com

Magento Webshop Viltjes.nl

Viltjes.nl is een onderdeel van Dings Kartonnages B.V., de grootste bierviltjesproducent van de Benelux.

Op Viltjes.nl kunnen zowel bedrijven als particulieren op een eenvoudige manier bierviltjes met een eigen bedrukking bestellen. X-com realiseerde voor Viltjes.nl een Full-responsive Magento webshop. www.viltjes.nl

Eenvoudig maar professioneel ontwerp

De webshop van Viltjes.nl heeft een eenvoudig en overzichtelijk design gekregen. De consument kan snel de gewenste viltjes vinden en bestellen. Op het bestelformulier wordt aan de hand van de bezoekersdatum automatisch de eerstvolgende leverdatum bepaald. Bovendien is de webshop van Viltjes.nl voorzien van het Trusted Shops keurmerk. Dit betekent dat de consument met vertrouwen online aankopen kan doen op Viltjes.nl. 

Ontwerpservice

Wanneer de consument er voor kiest om viltjes te bestellen met een eigen ontwerp kan er gebruikt worden gemaakt van de zogenaamde 'custom feature'. Met deze feature kan de consument eenvoudig in vier stappen de viltjes ontwerpen en bestellen.

Allereerst moet de vorm van de viltjes aangegeven worden. Vervolgens kan er gekozen worden de optie enkel- of dubbelzijdige bedrukking. Daarna wordt het gewenste aantal bierviltjes bepaald. Daarmee belandt de consument bij de laatste stap in het ontwerpproces: het uploaden van het ontwerp. Overigens is het ook mogelijk om de viltjes door Viltjes.nl te laten ontwerpen door middel van de ontwerpservice.

Spreekt dit project je aan?

Neem dan contact met ons op.

Mail ons: info@x-com.nl

Gemaakt door

Dion van Rijswijk
Loek de Rooij
Robin Mulder
  • Dion van Rijswijk Projectmanager
  • Loek de Rooij Webdeveloper
  • Robin Mulder Webdeveloper