X-com

Magento Webshop Hendriks Graszoden

In een eerder stadium ontwikkelde X-com voor Hendriks Graszoden een Magento Multistore omgeving (inclusief 3 Magento storeviews). Deze marktintroductie van Hendriks Graszoden bleek een groot succes, waardoor er direct is gekozen voor een on-site optimalisatieslag in 2015. Dit heeft geresulteerd in drie volledig responsive webshopsvoor zowel de Nederlandse, Belgische en Duitse markt. Komend jaar breidt Hendriks Graszoden hun online markt uit met een Magento webshop (storeview) voor Zwitserland. Hendriks Graszoden biedt voortaan ook de mogelijkheid om uw graszoden te laten leggen. Het formulier om een offerte aan te vragen is geïmplementeerd in zowel de Nederlandse als Belgische storeview. www.graszoden.nl

Mestadvies op maat

De responsive webshops bevatten een unieke cross-sell functionaliteit. Aan de hand van het aantal ingevulde m² aan graszoden, wordt een mestadvies op maat ingeladen op de productdetailpagina.

Wanneer u in eerste instantie besluit om geen gebruik te maken van deze extra optie, wordt er een extra stap toegevoegd in het winkelwagentje proces. In deze extra stap verschijnt nogmaals het mestadvies op maat.

Spreekt dit project je aan?

Neem dan contact met ons op.

Mail ons: info@x-com.nl

Gemaakt door

Dion van Rijswijk
Robin Mulder
Paul Einig
  • Dion van Rijswijk Projectmanager
  • Robin Mulder Webdeveloper
  • Paul Einig Front-end developer