X-com

Website Mantelzorgwoningen

De Bergjes, fabrikant en leverancier van stacaravans en chalets, is sinds 10 jaar specialist in mantelzorgwoningen. Het traject van de aanschaf van een mantelzorgwoning verschilt echter met dat van een stacaravan of chalet. Een mantelzorgwoning dient namelijk aangepast te worden aan de behoeften van zowel de zorgbehoevende en de mantelzorger. Daarnaast krijgt de consument te maken met vele vraagstukken rondom de plaatsing van een mantelzorgwoning en de aansluitende wetgeving.

Nieuwe website

Om de consument nog beter te kunnen informeren en de nadruk te leggen op het mantelzorgspecialisme, was er vraag naar een aparte website. Om de associatie met de zorg te krijgen, is gekozen voor een overwegend blauwe huisstijl.

Het doel van de nieuwe website is om de consument al in een vroeg stadium van de customer journey te bereiken. Vervolgens moet de website de consument informeren, om zodoende door te stromen naar de volgende customer journey fase. Door vervolgens de consument de mogelijkheid te bieden om een gratis brochure aan te vragen, kunnen de mantelzorgwoningmodellen ook aan zorgbehoevende zonder internet worden getoond. Met de verkregen contactinformatie van een brochureaanvraag kan de lead vervolgens worden omgezet naar een klant.

Spreekt dit project je aan?

Neem dan contact met mij op!
Bas Klaassen - Commercieel Manager

Mail mij: bklaassen@x-com.nl
Bas Klaassen

Gemaakt door

Dion van Rijswijk
Fran├žois de Quillettes
Kim Peeters
Hugo van Luijk
  • Dion van Rijswijk Projectmanager
  • Fran├žois de Quillettes Webdeveloper
  • Kim Peeters Webdeveloper
  • Hugo van Luijk Online Marketeer