X-com

Nieuwe website Stadstheater De Bond

Stadstheater De Bond is dé culturele voorziening voor Oldenzaal en omgeving. Het is een zogenaamd vlakkevloertheater met ruim 300 stoelen en biedt een zeer gevarieerd aanbod: Van theaterconcert tot toneelstuk en van cabaret tot familievoorstelling. Het theater herbergt ook Filmhuis Oldenzaal dat de vertoning van films verzorgt in de theaterzaal. Daarnaast kun je bij De Bond terecht voor zakelijke evenementen. De Siers Groep Theaterzaal, het Shelter Theatercafé en de foyers zijn te huur. 

Bekijk de website hier: www.stadstheaterdebond.nl.

Nieuwe huisstijl

Het design van de website sluit naadloos aan bij de nieuwe huisstijl van het theater: een frisse kleurstelling van oranje en groen (petrol). De vorm van het logo is op speelse wijze verwerkt in het hoofdmenu. Op verzoek van het theater zijn de designers van X-com er in geslaagd de content zo kort en bondig mogelijk in beeld te brengen waardoor de bezoeker minder hoeft te scrollen om alle informatie op een pagina te bekijken.

ITIX

Stadstheater De Bond maakt al jaren naar volle tevredenheid gebruik van het ITIX ticketsysteem, wat door X-com werd ontwikkeld. Uiteraard is de laatste versie van Itix verwerkt in de nieuwe website.

Spreekt dit project je aan?

Neem dan contact met mij op!
Bas Klaassen - Commercieel Manager

Mail mij: bklaassen@x-com.nl
Bas Klaassen

Gemaakt door

Paul Einig
Ruud Alberts
Dion van Rijswijk
  • Paul Einig Front-end developer
  • Ruud Alberts Webdeveloper
  • Dion van Rijswijk Projectmanager