X-com

Website Nuva Keukens

Nuva Keukens is een gerenommeerde keukenspeciaalzaak met meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van kwaliteitskeukens. Nuva Keukens is opgericht in 1977 met de gedachte het anders te doen dan de gevestigde orde. Inmiddels is Nuva Keukens een bekende naam in keukenland met vijf vestigingen in Brabant en Limburg.

Een keuken kopen doe je niet elke dag en het uitzoeken van een nieuwe keuken kan best lastig zijn. Nuva Keukens weet als geen ander dat het kopen van een keuken tegenwoordig online begint. X-com is daarom gevraagd een platform te ontwikkelen waar elke stap in de klantreis bediend wordt. Bekijk het eindresultaat op www.nuvakeukens.nl

Online marketing

Naast het ontwikkelen van een nieuwe website is X-com ook verantwoordelijk voor het online succes van Nuva Keukens. Vanuit een gedegen online marketing strategie is gestart met een succesvolle SEA optimalisatieslag waarop ook een SEO optimalisatie volgde. Door de prestaties op de juiste manier te monitoren kan er direct worden ingespeeld op het zoekgedrag en de behoeftes van de consument.

Persoonlijke inspiratiebord

Op de website is het mogelijk om een persoonlijk inspiratiebord samen te stellen. Door op het 'hartje' bij een foto te klikken wordt de foto automatisch als favoriet aan je inspiratiebord toegevoegd. Door het gebruik van verschillende filters kan er een keuze gemaakt worden uit stijlen, kleuren en type keukens. Wanneer je klaar bent met selecteren kun je je persoonlijke inspiratiebord bekijken. Dit alles kan zonder dat er een account aangemaakt dient te worden.

Spreekt dit project je aan?

Neem dan contact met ons op.

Mail ons: info@x-com.nl

Gemaakt door

Dion van Rijswijk
Eric Swiggers
Paul Einig
  • Dion van Rijswijk Projectmanager
  • Eric Swiggers Front-end developer
  • Paul Einig Front-end developer