X-com

Online Marketing voor Limtrade

Op Limtrade.nl kunt u terecht voor een groot en gevarieerd aanbod van tuin-, bouw- en klusmaterialen. Voorheen had moederbedrijf BKC groothandel drie afzonderlijke webshops voor de verkoop van hun producten: BKC Groothandel, Limtrade en Tuinworld. Deze webshops zijn eind 2015 samengevoegd tot één full-responsive Magento webshop onder de naam Limtrade. Het is nu mogelijk om alles voor uw klusproject online te bestellen. Naast het realiseren van de nieuwe webshop voert X-com hiervoor ook de online marketing werkzaamheden uit.

SEO structuur en online concurrentie analyse

X-com is gestart met het uitvoeren van een SEO structuur waarbij wordt bepaald welke belangrijke zoekwoorden er meegenomen dienen te worden tijdens het uitvoeren van de SEO strategie. Met een uitgebreide concurrentie analyse is de online concurrentie in kaart gebracht en werd bepaald wat de kansen zijn om met deze keywords topposities te behalen binnen Google. Op basis van deze analyses is X-com gestart met het uitvoeren van de core optimalisatieslag.

Forse stijging organisch verkeer na core-optimalisatie

De core optimalisatieslag bevatte 60 zoekwoorden waarmee we zo hoog mogelijke posities wilde behalen. Voornaamste doel hierbij was om op relatief korte termijn zoveel mogelijk top 10 posities te behalen in Google. Na een half jaar waren dit de tussenresultaten: 

- 43 top 10 posities (1e pagina Google)
- 12 2e pagina posities (11-20, 2e pagina Google)
- 63% toename van organisch verkeer

Spreekt dit project je aan?

Neem dan contact met ons op.

Mail ons: info@x-com.nl