X-com

Vacaturebank Knekt

Knekt is een organisatie die zich richt op werving en selectie in de agrarische sector. Knekt brengt werkzoekenden en agrarische bedrijven met elkaar in contact. Knekt heeft X-com gevraagd een online platform te ontwikkelen waar vraag en aanbod samenkomen. Het doel van dit platform is de juiste connectie maken tussen werkzoekende en werkgevers die perfect bij elkaar passen. www.knekt.nl

Uitgebreide vacaturebank

Op Knekt.nl staat een uitgebreide vacaturebank waarbij werknemers met behulp van diverse filters gericht kunnen zoeken. Zo kunnen ze bijvoorbeeld kiezen uit diverse dienstverbanden en het aantal uren per week. Op basis van uw eigen ervaring worden de relevante vacatures geselecteerd. Als iemand een interessante vacature heeft gevonden, kan er direct gereageerd geworden of kan het CV gemaild worden.

Personeel zoeken

Het unieke aan Knekt.nl is dat ook werkgevers op zoek kunnen naar personeel. Op de website wordt een personeelsaanbod getoond waarbij agrarische bedrijven geschikte werknemers kunnen vinden. Per werknemer staat precies beschreven wat hun beschikbaarheid en ervaring is.

Spreekt dit project je aan?

Neem dan contact met ons op.

Mail ons: info@x-com.nl

Gemaakt door

Kim Peeters
Dion van Rijswijk
  • Kim Peeters Webdeveloper
  • Dion van Rijswijk Projectmanager