X-com

Website André Rieu

De Nederlandse violist en orkestleider André Rieu boekt al jarenlang wereldwijd succes met het uitdragen van bekende (klassieke) muziekstukken. Een wereldberoemd artiest kan niet zonder een uitgebreide website voor zijn fans en dit was ook de reden waarom zijn bedrijf André Rieu Productions Holding wederom X-com benaderde voor een complete nieuwe website en een maatwerk webshop voor www.andrerieu.com.

De nieuwe website is door fans vanuit de hele wereld zeer positief ontvangen, zo blijkt uit de vele reacties op de Social Media platformen van André Rieu.

Maurice de Lange Marketingmanager André Rieu Productions

Concerten en travel arrangementen op basis van GeoIP

Op basis van GeoIP wordt de juiste en relevante content aan de gebruiker getoond. Zo krijgt iedere gebruiker de relevante concerten en travel arrangementen te zien, die op basis van zijn of haar herkomst bepaald zijn.

Automatische taalkeuze op basis van browser settings

Fans van André Rieu komen uit alle hoeken van de wereld. Daarom is de nieuwe website in 6 verschillende talen opgezet. Met een automatische taalkeuze op basis van de browser settings van de websitebezoeker wordt de website meteen in de juiste taal weergegeven. Via het uitgebreide, maar zeer eenvoudig navigeerbare CMS kunnen medewerkers van André Rieu Holding snel per taal nieuwsberichten plaatsen en per voorstelling agendapunten met koppelingen naar externe kaartverkoopwebsites maken.

Spreekt dit project je aan?

Neem dan contact met ons op.

Mail ons: info@x-com.nl

Gemaakt door

Dion van Rijswijk
François de Quillettes
Paul Einig
Eric Swiggers
Hugo van Luijk
  • Dion van Rijswijk Projectmanager
  • François de Quillettes Webdeveloper
  • Paul Einig Front-end developer
  • Eric Swiggers Front-end developer
  • Hugo van Luijk Online Marketeer