X-com
aandacht voor Heldense Bossen

Website De Heldense Bossen

Camping De Heldense Bossen is al jaren een tevreden klant bij X-Com. Hoewel de oude website nog altijd veelvuldig werd bezocht was het ook voor De Heldense Bossen tijd voor een nieuw design en een optimalisatieslag voor mobiel. Het resultaat is een eigentijdse, overzichtelijke website met een vrolijk en uitnodigend design. Bekijk de website hier: www.deheldensebossen.nl.

Na een gezamenlijke gedegen oriëntatie is onze nieuwe website in een betrekkelijk korte periode door X-Com gerealiseerd. Korte lijnen, vaste aanspreekpunten, heldere overlegstructuur. Professioneel!

Resultaat? Een voortreffelijke uitstraling van een inhoudelijk sterke en functionele website. Het CMS-deel is sterk verbeterd en uiterst gebruiksvriendelijk. Camping De Heldense Bossen heeft weer een perfect uithangbord.

Sietse Tienkamp

Op verzoek van de opdrachtgever heeft het logo van camping De Heldense Bossen, het zogenaamde 'Bosmannetje', een prominente plek gekregen en blijft altijd in beeld. Aangezien De Heldense Bossen gebruik maakt van een externe boekingssite is rekening gehouden met het ontwerp van die site zodat de bezoeker niet het gevoel krijgt in een compleet andere omgeving te komen bij het maken van een reservering. Daarnaast is er veel ruimte voor fotografie en video om de bezoeker alvast in vakantiestemming te brengen.

Spreekt dit project je aan?

Neem dan contact met mij op!
Bas Klaassen - Commercieel Manager

Mail mij: bklaassen@x-com.nl
Bas Klaassen

Gemaakt door

Ruud Alberts
Dion van Rijswijk
  • Ruud Alberts Webdeveloper
  • Dion van Rijswijk Projectmanager