X-com

Website Hauzer & Partners

Hauzer & Partners staat vooral bekend als de makelaar voor nieuwbouw en woningen. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot ‘one stop shopping partner’ op het gebied van makelaardij, financieel advies, verzekeringen en pensioenen. Voor zowel de particuliere als de zakelijke markt is Hauzer & Partners toonaangevend in de regio waarbij vernieuwend, klantgericht en kwaliteit de sleutelwoorden zijn. Bekijk de website hier: www.hauzerenpartners.com.

De keuze voor X-com was eenvoudig aangezien zij een full-service ondersteuning kunnen bieden.

Drs R.H.T. Keder FFP Directeur / Adviseur

Vernieuwend, klantgericht en kwaliteit

Het uitgangspunt voor de nieuwe website van Hauzer & Partners is optimale gebruiksvriendelijkheid, eenvoudig beheer en volledig responsive. In het frisse, eigentijdse design wordt op een subtiele manier omgegaan met animatie. Een mooi voorbeeld hiervan is het hoofdmenu dat als het ware ‘transformeert’ tijdens het scrollen. De perfecte balans tussen tekst en fotografie maakt deze website tot een echte eyecatcher.

Keuze voor X-Com volgens Hauzer en Partners: full-service ondersteuning

“Met plezier hebben we samen met X-com onze nieuwe website gebouwd”, vertelt Robert Keder, directeur Hauzer en Partners. “De keuze voor X-com was eenvoudig aangezien zij een full-service ondersteuning bieden. Plezierig was de kritische feedback die ze gaven en die ze ook met plezier in ontvangst namen. Door elkaar scherp bij de les te houden bouw je een topproduct. In ons geval zijn we in elk geval uiterst tevreden over de bewandelde weg en het eindresultaat”.

Spreekt dit project je aan?

Neem dan contact met ons op.

Mail ons: info@x-com.nl

Gemaakt door

Eric Swiggers
Dion van Rijswijk
  • Eric Swiggers Front-end developer
  • Dion van Rijswijk Projectmanager