X-com
aandacht voor Lemmen Tuin en Park

Website Lemmen Tuin en Park

Lemmen Tuin en Park is al jaren een tevreden klant bij X-com. Ondanks de prima website met veel bezoekers werd het tijd voor een webshop die ook voor mobiel is geoptimaliseerd. Het resultaat is een compleet nieuwe webshop met een nieuw, aansprekend design en een hoge mate van gebruiksvriendelijkheid. Bekijk de webshop hier: www.lemmentuinenpark.nl.

Het is voor ons belangrijk dat we ook de komende jaren een goede partner hebben aan X-com

Ralph Lemmen Directie

X-com, een goede partner!

“Met de ervaringen van onze vorige webshop zijn wij eind vorig jaar begonnen met gesprekken over een nieuwe webshop.” vertelt Ralph Lemmen van de directie. “De gesprekken liepen prettig en de offerte was duidelijk. Nadat wij akkoord hebben gegeven op de offerte zijn er schetsen gemaakt en is er een duidelijke, mooie huisstijl gemaakt. Daarna begon voor ons het vullen van de site met de juiste productinformatie. Door het nieuwe Processwire systeem gaat dit nu sneller en eenvoudiger. Intern hebben onze medewerkers nu ook de mogelijkheid om eenvoudig offertes en nieuwsbrieven te maken voor onze klanten via de nieuwe webshop. Het is voor ons belangrijk dat we ook de komende jaren een goede partner hebben aan X-com voor het verder uitbouwen van deze mooie webshop en automatisch ook ons bedrijf.”

Klantvriendelijke webshop

De webshop is onderverdeeld in vier segmenten. Deze segmenten zijn weer onderverdeeld in sub-secties. Op deze manier krijgt de bezoeker alleen die producten te zien waar hij naar op zoek is. Dit zorgt, samen met alle andere verbeteringen, voor een optimale flow door de webshop en kan de klant eenvoudig de benodigde informatie of materialen vinden.

Spreekt dit project je aan?

Neem dan contact met mij op!
Bas Klaassen - Commercieel Manager

Mail mij: bklaassen@x-com.nl
Bas Klaassen

Gemaakt door

Maarten Versteegen
Ruud Alberts
  • Maarten Versteegen Projectmanager
  • Ruud Alberts Webdeveloper