X-com

Website Maaspoort

De Maaspoort Theater & Events is de grootste podiumkunstenvoorziening in Noord- en Midden-Limburg. De Maaspoort biedt een breed scala aan podiumkunstvoorstellingen en is tevens een succesvolle eventlocatie. Professionele podiumkunst heeft een prominente plaats maar ook voorstellingen op semiprofessionele en amateurbasis worden door de Maaspoort ondersteund. Jaarlijks vinden er in De Maaspoort een kleine 300 activiteiten plaats met in totaal zo’n 150.000 bezoekers.

Samen met een externe vormgever is er door X-com een nieuwe, volledig responsive website ontwikkeld voor De Maaspoort: www.maaspoort.nl.

Responsive website

Gebruiksvriendelijkheid staat centraal bij de website van De Maaspoort. Zo heeft de website een zogenaamd ‘fixed menu’ en een besteltraject wat geoptimaliseerd is voor zowel desktop als mobiel. De Maaspoort kan er zelf voor kiezen of een voorstelling wordt ‘gepusht’ of dat er bijvoorbeeld reviews of een quote worden toegevoegd aan een voorstelling. Met het nieuwe CMS, gebouwd met Processwire, is de invulling eenvoudig naar eigen wens aan te passen.

Unieke huurhulp

Naast de focus op het brede publiek richt De Maaspoort zich ook op zakelijke klanten. Samen met De Maaspoort is een unieke ‘huurhulp’ ontwikkeld. Binnen deze huurhulp kan een keuze gemaakt worden voor het type evenement dat men wil organiseren en voor het aantal personen. Vervolgens worden de zalen getoond die passen bij dit evenement. Hierna kan worden doorgeklikt voor meer informatie over de gekozen ruimte waarbij ook een uitgebreide sfeerimpressie en zelfs een virtuele rondleiding beschikbaar is.

Spreekt dit project je aan?

Neem dan contact met ons op.

Mail ons: info@x-com.nl

Gemaakt door

Maarten Versteegen
François de Quillettes
Kim Peeters
Paul Einig
  • Maarten Versteegen Projectmanager
  • François de Quillettes Webdeveloper
  • Kim Peeters Webdeveloper
  • Paul Einig Front-end developer