X-com

Website Megaflex

Megaflex Bladel B.V. is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het produceren van zowel blanco als bedrukte etiketten. Met de nieuwste digitale pers in huis is het bedrijf snel en flexibel en kan in zeer korte tijd grote oplages leveren. Bovendien levert Megaflex producten voor diverse branches waar zeer hoge kwaliteitsnormen gelden zoals de voedingsindustrie, cosmetica en chemie. Nieuwsgierig geworden? Bekijk de corporate website: www.megaflex.nl

X-com ontzorgt, begrijpt, denkt mee, is strategisch, is creatief, en heeft korte lijnen. Kortom, de juiste partner voor Megaflex!

Jan-Dirk van Asch Salesmanager Megaflex Bladel BV

Online marketing

Het genereren van leads via diverse online marketingkanalen is voor Megaflex essentieel. In branches waar kwaliteitsnormen prioriteit hebben is het bieden van de juiste informatie aan de doelgroepen onmisbaar. Het bedrijf kent een veelzijdig productenpallet waarmee optimaal gevonden worden via diverse kanalen doorslaggevend is. De toename in sessies (+43%), het mobiele gebruik en de internationalisatie hebben ertoe geleid dat de online marketing strategie breder ingezet wordt. Conversie mogelijkheden als telefoonkliks, emailkliks, offerte aanvraag button, maar ook mobiele bodaanpassingen voor Adwords leiden tot een effectievere inzet van de online marketingmiddelen. 

Spreekt dit project je aan?

Neem dan contact met mij op!
Bas Klaassen - Commercieel Manager

Mail mij: bklaassen@x-com.nl
Bas Klaassen

Gemaakt door

François de Quillettes
Paul Einig
Hugo van Luijk
  • François de Quillettes Webdeveloper
  • Paul Einig Front-end developer
  • Hugo van Luijk Online Marketeer