X-com

Website Parkstad Limburg Theaters

Parkstad Limburg Theaters (PLT) is het artistiek kloppend hart van de podiumkunsten in Zuid-Limburg. PLT heeft theaters in Heerlen en Kerkrade waarbij het centrale doel is om vernieuwend, ondernemend en gastvrij te zijn. Hierbij worden zowel de stad als de regio zoveel mogelijk betrokken. Zoals PLT zelf zegt:  “Wij bieden een dynamische programmering welke de huidige cultuur spiegelt en inspireert tot creativiteit en vernieuwing. Het theater biedt plezier en ontspanning, is gericht op beleving en maakt mensen vrolijk.”
X-com heeft voor de website Parkstad Limburg Theaters een volledig nieuw design gerealiseerd dat geoptimaliseerd is voor zowel desktop als mobiel. Bekijk de website hier: www.plt.nl.

Gepersonaliseerd aanbod

Samen met PLT heeft X-com nieuwe, intelligente software ontwikkeld waarmee de bezoeker voorstellingen te zien krijgt die zijn aangepast zijn op de persoonlijke voorkeuren. Naast de mogelijkheid om voorstellingen te pushen op diverse pagina’s is dit gepersonaliseerde aanbod een enorme aanwinst ter verhoging van de conversie. Deze unieke functie geeft de vooruitstrevendheid klantgerichtheid van PLT in alle opzichten weer.

Spreekt dit project je aan?

Neem dan contact met ons op.

Mail ons: info@x-com.nl

Gemaakt door

Maarten Versteegen
Dion van Rijswijk
Kim Peeters
François de Quillettes
  • Maarten Versteegen Projectmanager
  • Dion van Rijswijk Projectmanager
  • Kim Peeters Webdeveloper
  • François de Quillettes Webdeveloper