X-com
aandacht voor Peters Interieurs

Website Peters Interieurs

Peters Interieurs is de specialist op het gebied van het geven van interieuradvies. Je kunt terecht voor een compleet interieurplan, maar ook een advies voor enkel de eetkamer, woonkamer of slaapkamer behoort tot de mogelijkheden. De uitgebreide collectie bestaat uit vele topmerken die worden aangeboden voor de laagste prijsgarantie. Naast het meubilair kun je bij Peters Interieurs ook terecht voor vele accessoires zoals verlichting en gordijnen. In Baarlo beschikt Peters Interieurs over een eigen woonwinkel waar een greep uit hun collectie te bezichtigen is.

Twee nieuwe websites

Voor Peters Interieurs heeft X-com twee nieuwe websites ontwikkeld. Waar voorheen de Nederlandse en Duitse variant in één website verwerkt waren, is ervoor gekozen om twee losse websites te ontwikkelen. Op beide websites is hun gehele collectie te zien, waarbij elk product is voorzien van prachtige productfoto’s. Heb je op de website mooie producten gezien? Dan kun je deze direct toevoegen aan de offerte die vervolgens automatisch naar Peters Interieurs wordt doorgestuurd. Op www.petersinterieurs.nl kun je het resultaat bekijken.

Online marketing

De online marketing afdeling van X-com heft ervoor gezorgd dat de nieuwe website van Peters Interieurs is voorzien van kwalitatieve content. Ook op periodieke basis zullen wij nieuwe, SEO content voor deze website verzorgen met als doel om hoog te scoren in de diverse zoekmachines. Daarnaast zijn wij ook aan de slag gegaan met het optimaliseren van de Google Adwords campagnes voor deze klant. Door het uitvoeren van een grote optimalisatieslag kunnen we het beschikbare budget op de meest effectieve manier inzetten.

Spreekt dit project je aan?

Neem dan contact met mij op!
Bas Klaassen - Commercieel Manager

Mail mij: bklaassen@x-com.nl
Bas Klaassen

Gemaakt door

Paul Einig
Maarten Versteegen
  • Paul Einig Front-end developer
  • Maarten Versteegen Projectmanager