X-com

Website Rabo Theater De Meenthe

Rabo Theater De Meenthe, gelegen in Steenwijk, staat bekend als een theater met een breed scala aan voorstellingen. Dat is niet alles! Ook voor vergaderingen, lezingen en sportieve evenementen kunt u bij Rabo Theater De Meenthe terecht. Rabo Theater De Meenthe was klaar voor de volgende stap, een responsive website. Het aantal mobiele gebruikers van hun website nam toe en Rabo Theater De Meenthe wil ook deze bezoekers optimaal bedienen. Dit is de reden dat Rabo Theater De Meenthe gekozen heeft om ITIX hun responsive website te laten ontwikkelen, zodat kaarten bestellen via alle devices mogelijk is. Zowel ITIX als Rabo Theater De Meenthe zijn zeer enthousiast over de samenwerking! www.demeenthe.nl

Op maat module voor evenementen en activiteiten

ITIX heeft een op maat module, voor zowel evenementen als activiteiten,  ontwikkelt voor Rabo Theater De Meenthe. Voor ieder evenement dat wordt georganiseerd kan het theater alle specifieke informatie vermelden op de website.

Dit zorgt voor een mooie, overzichtelijke weergave van alle evenementen en activiteiten.

Eten en drinken arrangementen

Het eten en drinken arrangement maakt het mogelijk om achteraf nog te besluiten om een eten en/of drinken arrangement te boeken. Normaal gesproken bestelt u direct bij het bestellen van kaarten ook een eventueel arrangement voor eten en drinken erbij. Dit hoeft bij Rabo Theater De Meenthe niet meer. Kaarten kunnen dus ver van tevoren besteld worden, terwijl u later alsnog kunt besluiten om te gaan genieten van het theaterdiner voorafgaand aan de voorstelling.

Spreekt dit project je aan?

Neem dan contact met ons op.

Mail ons: info@x-com.nl

Gemaakt door

François de Quillettes
Maarten Versteegen
  • François de Quillettes Webdeveloper
  • Maarten Versteegen Projectmanager