X-com

Website Van den Berk

Van den Berk Boomkwekerijen is gespecialiseerd in bomen, struiken en rhododendrons. Met ongeveer 500 hectare en een assortiment van meer dan 1600 boomsoorten en cultivars behoort het bedrijf tot één van de grootste kwekerijen van Europa. Meer dan 100 medewerkers werken dagelijks op drie locaties en leveren topkwaliteit aan afnemers in 35 landen. Bekijk de website op www.vdberk.nl.

Digitaal bomenboek: filteren tot op het kleinste detail

De website bevat een digitaal bomenboek met ruim 1600 bomen waarbinnen de gebruiker tot op het kleinste detail kan filteren. Van grondsoort tot lichtbehoefte, van hoogte tot kroonvorm, van kleur tot bloeitijd. Te veel om op te noemen. Elk filter heeft haar eigen herkenbare icoon wat waardoor de gebruiker in een oogopslag ziet wat de unieke kenmerken van de boom zijn.

11 verschillende talen

Omdat het bedrijf afnemers kent in heel Europa en daarbuiten is de nieuwe website in maar liefst 11 verschillende talen opgezet. Ondanks de complexiteit van de website is deze met het Processwire CMS eenvoudig door medewerkers van Van den Berk Boomkwekerijen te onderhouden.

Persoonlijke Moodboards

Een unieke feature van de website is de mogelijkheid om 1 of meerdere persoonlijke moodboards aan te maken. De bezoeker kan nagenoeg iedere foto op de website toevoegen aan een persoonlijk klemboard waarvan ook de naam door de gebruiker bepaald kan worden. Op deze manier kunnen favoriete foto's van bomen e.d. gemakkelijk worden teruggekeken. Bovendien kan elk moodboard worden gedeeld met anderen. Met dit Unique Selling Point onderscheidt de site van Van Den Berk zich van andere boomkwekerijen.

Extra functionaliteiten

De uitgebreide website bevat naast bovengenoemde nog veel meer functionaliteiten. Zo wordt van iedere boom automatisch een PDF 'Spec-sheet' gegenereerd, bestaat de mogelijkheid om bomen toe te voegen aan een online offerte aanvraag en worden specifieke contactpersonen gekoppeld aan projecten en oplossingen. Met recht een resultaat waar zowel Van den Berk als X-com trots op zijn.

Spreekt dit project je aan?

Neem dan contact met ons op.

Mail ons: info@x-com.nl

Gemaakt door

Dion van Rijswijk
Eric Swiggers
Kim Peeters
François de Quillettes
  • Dion van Rijswijk Projectmanager
  • Eric Swiggers Front-end developer
  • Kim Peeters Webdeveloper
  • François de Quillettes Webdeveloper