X-com
aandacht voor gebruiksvriendelijkheid

Websites A-Z Barbecue & Gourmet

Met A-Z Barbecue wordt samen eten lekker makkelijk. Een barbecue of gourmet organiseren is nog nooit zo eenvoudig geweest. In het assortiment A-Z vind je alles wat nodig is voor een heerlijke barbecue.Op barbecue.nl vind je alles wat nodig is voor een geslaagde barbecue. Ieder gourmet feestje zal vanaf nu beginnen met een bezoek aan gourmetten.nl en alle informatie over A-Z Barbecue & Gourmet Party Service is te vinden op a-z.nl.

Eén centrale beheeromgeving

De nieuwe websites van A-Z zijn volledig zelfstandig te beheren via één centrale (multi-site) beheeromgeving. Hierbij zijn diverse modules speciaal voor A-Z ingericht en geconfigureerd zoals een productmodule, nieuwsmodule, FAQ module, TIPS module, bannermodule en een formulieren-editor. Verder is er een koppeling met de huidige bestelapplicatie gerealiseerd, zijn de websites meertalig en is er een ‘meetbaarheidsoptimalisatie’ op maat doorgevoerd.

X-com is een partij die onze verwachtingen heeft waar kunnen maken

Jack Willems Algemeen directeur / Eigenaar

Gebruiksvriendelijk en vindbaar

Niet alleen op het gebied van SEO maar vooral ook op het gebied van usability, conversie en branding was een on-site optimalisatie-slag gewenst. De nummer één positie van A-Z in Nederland moest ook online tot uiting komen. Het uiteindelijke resultaat zijn drie gebruiksvriendelijke en converterende websites die qua ‘look and feel’ passen bij het product: Vrolijk, fris, kleurig en vooral feestelijk! De websites zijn overzichtelijk opgezet waarbij de ‘link’ tussen de drie verschillende platformen altijd prominent aanwezig is.

Spreekt dit project je aan?

Neem dan contact met ons op.

Mail ons: info@x-com.nl

Gemaakt door

Dion van Rijswijk
Ruud Alberts
Eric Swiggers
Paul Einig
  • Dion van Rijswijk Projectmanager
  • Ruud Alberts Webdeveloper
  • Eric Swiggers Front-end developer
  • Paul Einig Front-end developer