X-com

Websites MINI

Voor vier verschillende MINI dealers, heeft X-com een nieuwe website ontwikkeld: demaasschemini.nl, vanlaarhovenmini.nl, storymini-nijmegen en storymini-denbosch.nl.

De opdracht: Een aantrekkelijke, gebruiksvriendelijke, maar vooral effectieve website waarbij de mini-huisstijl wordt gerespecteerd. MINI staat bekend om zijn kwaliteit, diversiteit maar vooral authenticiteit en dat moet de website ook uitstralen. Het resultaat mag er zijn, al zeggen we zelf.

Een goed converterende website is essentieel voor het behalen van online marketing doelstellingen.

Volgens MINI huisstijl richtlijnen

Het iconische design van de MINI is niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Door de jaren heen is er heel wat veranderd in de huisstijl van MINI. Net zoals het ontwerp van de auto is deze huisstijl altijd met de tijd meegegaan, maar ook altijd onmiskenbaar MINI gebleven. Om dit te waarborgen zijn de websites ontworpen aan de hand van strakke huisstijl richtlijnen van MINI. Deze huisstijl straalt rust, luxe en professionaliteit uit. Alles waar MINI voor staat, verpakt in een website.

Converterende landingspagina’s

Een goed converterende website is essentieel voor het behalen van online marketing doelstellingen. Ook de websites van de vier MINI dealers zijn volledig geoptimaliseerd wat betreft de conversiemomenten. De CTA buttons staan op een prominente plek, in een opvallende kleur en staan boven de vouw van de pagina. Zo kan de bezoeker snel en eenvoudig een inruilvoorstel indienen, een offerte aanvragen of een afspraak maken voor een proefrit.

Geautomatiseerd aanbod

De websites zijn gekoppeld aan het interne voorraadsysteem van de dealer. De occasions worden automatisch op de website weergegeven, zo ziet debezoeker altijd de meest actuele aanbod. Daarbij kan binnen het aanbod, zowel de nieuwe modellen als de occasions, gemakkelijk worden gefilterd op basis van kenmerken die uit het gekoppelde voorraad systeem gehaald worden.

Spreekt dit project je aan?

Neem dan contact met ons op.

Mail ons: info@x-com.nl

Gemaakt door

Ruud Alberts
Dion van Rijswijk
Paul Einig
  • Ruud Alberts Webdeveloper
  • Dion van Rijswijk Projectmanager
  • Paul Einig Front-end developer