X-com

Online marketing

Het bereiken van de juiste mensen, op de juiste momenten, met het juiste aanbod is een hele uitdaging. Gelukkig biedt online marketing kansrijke mogelijkheden om hier op een effectieve manier aandacht aan te besteden. Onze online marketing afdeling met uiteenlopende specialisaties kan jouw organisatie hier perfect in ondersteunen. Als DDA lid en Google Partner staan wij voor kwaliteit en resultaat. Samen gaan we aan de slag om de online doelstellingen te realiseren middels de best samengestelde online marketing mix voor jouw organisatie. De marktkennis van jouw organisatie en onze beschikbare data zorgen samen voor de keuzes met betrekking tot conversieoptimalisatie. Doordat we nauw samenwerken met onze website ontwikkelaars en webshop ontwikkelaars kunnen we snel schakelen over technische mogelijkheden.

Bekijk onze cases

Conversie optimalisatie

Direct naar onze andere diensten

Websites Webshops Webapplicaties

Effectieve aandacht voor online marketing

Hoe goed ken jij jouw klanten, fans of relaties? Online marketing is de perfecte manier om jouw doelgroep(en) te leren kennen en in te spelen op de behoeften! Door op de juiste momenten met het juiste aanbod aandacht te geven aan jouw doelgroep zul je ervaren dat jouw budget effectief wordt besteedt. Naast een gebruikersvriendelijke website met optimale vindbaarheid zijn er allerlei manieren om jouw doelgroep(en) te bereiken. Aan de hand van uitgebreide analyses kiezen we voor één of meerdere online marketing onderdelen: zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA), social media marketing, e-mailmarketing etc.

Aandacht voor online doelstellingen

Als strategisch partner met wederzijdse aandacht voor elkaars vakgebieden creëren we impact op de lange termijn. De online doelstellingen voor jouw organisatie staan centraal in het partnerschap dat we met elkaar aangaan. De online strategie is de focus en de doelstellingen vormen de rode draad en zullen voorop gaan in de rapportages en keuzes die gemaakt worden. Zo creëren we impact die op de lange termijn effectieve resultaten oplevert. Resultaten in de vorm van online doelstellingen met als gevolg nieuwe klanten, loyale fans, duurzame relaties of opbrengsten in euro’s.

Gespecialiseerd online marketing team

Online marketing bestaat uit verschillende onderdelen die allemaal nauw met elkaar samen kunnen werken. Er zijn oneindig veel mogelijkheden en koppelingen die het mogelijk maken om een customer journey (klantreis) in kaart te brengen en hierop in te spelen. De samenwerking tussen de verschillende onderdelen speelt een essentiële rol om het gewenste resultaat te behalen. Ons online marketing team bestaat uit zes vakidioten met ieder zijn/haar specialisaties. Zo vormen we samen met de kennis en data uit jouw organisatie een perfect team om effectieve resultaten te behalen. Daarnaast hebben we website ontwikkelaars en webshop ontwikkelaars in dienst die op technisch gebied ondersteuning kunnen bieden.

Strategisch partner worden?

Neem dan contact met ons op!

Mail ons: om@x-com.nl
Bas Peters Bas Peters
Directeur
Bas Klaassen Bas Klaassen
Commercieel Manager