X-com
aandacht voor jouw webshop

Magento Webshops

Een magento webshop ontwerpen die naadloos aansluit aan strategische doelstellingen, dat is het werk voor een team van specialisten. X-com ontwerpt webshops die direct de juiste waarden en merkbeleving overbrengen. Een webshop waarbij directe aansluiting bij de doelgroep, informatievoorziening en optimaal bestelgemak voorop staan. Samen met jouw onderscheidend vermogen vraagt dit om een unieke webshop. Hier staan wij voor. Om aan deze kernvoorwaarden te voldoen werkt een team van minimaal 6 specialisten aan jouw webshop waaronder Magento certified professionals. Optimale vindbaarheid en functionele schaalbaarheid behoren tot onze standaard werkwijze.

Wij willen graag jouw Full-Service online partner zijn, voor de lange termijn. Dit stelt ons in staat om de synergie binnen jouw online marketing mix te optimaliseren. Als DDA lid en Google partner staan wij voor kwaliteit en resultaat. Al onze online marketeers zijn Google AdWords, Bing Ads en Google Analytics certified.

E-commerce strategie

De e-commerce strategie is altijd het vertrekpunt. Staat deze nog niet vast dan helpen wij je met het uitwerken hiervan. Aan de hand van de e-commerce doelstellingen wordt invulling gegeven aan jouw online middelen mix. De Magento webshop vervult hierbij een centrale rol, waarbij conversie voorop staat met behoud van een optimale User Experience.

Definitie fase

Vanuit de E-commerce doelstellingen start het multidisciplinair projectteam met een functionele vertaalslag. Jouw wensen maar vooral de behoeften van de doelgroep zijn bepalend voor de functionele invulling van de Magento shop. Vervolgens wordt er gestart met het visualiseren van de belangrijkste elementen waarbij jij actief betrokken wordt. Zowel functioneel als grafisch is conversie “leading”. De ontwerpfase wordt agile uitgevoerd waarbij vorm en inhoud volgens de “mobile first” gedachte geïmplementeerd worden. Dit resulteert in een Magento webshop design dat geheel in dienst staat van de e-commerce doelstellingen.

Realisatie & Techniek

Als early Magento adopter ontwikkelen wij sinds 2008 Magento webshops. Het ontwikkelteam start vanuit de blauwdruk met de technische realisatie. Wij hebben veel ervaring met de integratie van diverse Magento koppelingen. Daarnaast hebben wij een sterk netwerk van kwalitatieve Magento partners. Vanuit de mobile first gedachte realiseren wij een full Responsive Magento webshop. Elke webshop wordt ontwikkeld door onze “Magento certified developers”. Kennis, ervaring en passie ligt ten grondslag aan ieder project.

Online marketing

Wij realiseren (nieuwe) webshopbezoekers met effectieve online marketing campagnes. Aan de hand van jouw situatie kiezen we een optimale inzet van diverse online marketing tools.

Het samenspel tussen Clicks en Bricks wordt vormgegeven binnen een uitgekiende omni channel strategie. Eenmaal op de webshop beland, is alles gericht op het converteren naar sales. Daarnaast maximaliseren wij cross- en up sell en activeren retentie. Binnen de volledige invulling van de e-commerce strategie staat één doel centraal: Jouw online rendement.

Mogelijkheden in Magento 2

Naast de Magento 1 versie bieden wij nu ook Magento 2. Magento 2 neemt een aantal voordelen met zich mee. Waar Magento al veilig was, is Magento 2 nog een stap vooruit gegaan. In de nieuwe versie is het makkelijker om de code te beschermen tegen verschillende veiligheidslekken. Tevens is full page caching standaard geïmplementeerd. Dit heeft tot gevolg dat de laadsnelheid ontzettend hoog komt te liggen. Dit heeft een positief effect op zowel de gebruiker als de Google resultaten. Tevens is de checkout gestroomlijnd. De vernieuwde checkout maakt het standaard mogelijk om via 2 stappen een aankoop af te ronden. Verder is de nieuwe checkout volledig responsive gemaakt.

Inloggen