X-com
aandacht voor online marketing

Online Marketing

Wij willen voor de lange termijn jouw Full Service online partner zijn. Op basis van je online doelstellingen starten we met het opstellen van de online marketing strategie. In samenspraak worden heldere doelstellingen geformuleerd en geven we een optimale invulling aan jouw online marketing mix. Met een gespecialiseerde online marketing afdeling ‘in-house’ kunnen wij je van dienst zijn met een Full Service concept. Als DDA lid en Google partner staan wij voor kwaliteit en resultaat. Al onze online marketeers zijn Google AdWords, Bing Ads en Google Analytics certified.

Full-Service visie van X-com: Binnen het online marketing speelveld realiseren wij websitebezoekers, overtuigen wij deze bezoekers, optimaliseren wij de conversie van deze bezoekers en zetten vervolgens actief in op retentie.

Wij zijn geen pure ontwikkelaar, geen “search” club en geen e-mail marketing bureau. Wij maximaliseren jouw online rendement middels een optimale synergie binnen de online marketing mix. Dit realiseren we met één Full-Service concept. Wij dragen hierbij zorg voor één visie binnen alle online marketing kanalen.

Spreken onze diensten je aan?

Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Mail ons: info@x-com.nl