X-com
aandacht voor jouw website

Websites

Een website ontwerpen die naadloos aansluit aan strategische doelstellingen, dat is het werk voor een team van specialisten. X-com ontwerpt websites die direct de juiste waarden en merkbeleving overbrengen; Voorzien zijn van een uitgekiende User Experience die resulteert in een sterke conversie en juiste meetbaarheid. Optimale vindbaarheid en schaalbaarheid behoren tot onze standaard werkwijze. Wij ontwikkelen een website in het CMS systeem dat voor deze website de beste mogelijkheden van beheer biedt. Om deze kwaliteit te leveren gaat een team van minimaal 6 specialisten aan de slag.  

Wij willen graag jouw Full-Service online partner zijn, voor de lange termijn. Dit stelt ons in staat om de synergie binnen jouw online marketing mix te optimaliseren. Als DDA lid en Google partner staan wij voor kwaliteit en resultaat. Al onze online marketeers zijn Google AdWords, Bing Ads en Google Analytics certified.

Online strategie

Een online strategie is altijd het vertrekpunt. Staat deze nog niet vast dan helpen wij graag met het uitwerken hiervan. Aan de hand van de online doelstellingen wordt invulling gegeven aan een bijpassende online middelen mix. De website vervult hierbij een centrale rol, waarbij conversie voorop staat. De focus van de website is altijd gericht op een optimale User Experience waarbij usability en vindbaarheid centraal staan. Hiermee blijft de focus van het projectteam gericht op het behalen van de online doelstellingen.

Ontwerp

Tijdens de ontwerpfase zal het multidisciplinair projectteam starten met visualiseren van de usability en conversie strategie. De ontwerpfase wordt door ons agile uitgevoerd waarbij vorm en inhoud volgens de “mobile first” gedachte geïmplementeerd worden. Dit levert een webdesign op dat geheel in dienst staat van de online doelstellingen.

Realisatie & Techniek

Het ontwikkelteam start vanuit de blauwdruk met de technische realisatie van de website. Vanuit de mobile first gedachte leveren wij de website in Responsive Design op. Wij hebben ons gespecialiseerd in 4 open-source CMS platformen. Op basis van de benodigde functies, schaalbaarheid en beheerbaarheid adviseren wij het best passende CMS.

Online marketing

Binnen de invulling van de online marketing mix richten wij de website op de transitie van traffic naar conversie. Voor de invulling van de overige online marketing mix staat een team van online specialisten klaar. Met effectieve online marketing campagnes realiseren wij (nieuwe) relevante websitebezoekers. Binnen de volledige invulling van de online marketing strategie streven wij 1 doel na; Het ontwikkelen van aandacht.

Inloggen